I HAVE NO IDEA

Tjaa bloggen! Jag cyklade till stora badet idag för att ligga på klipporna. Efter ungefär en halvtimme gav jag upp och cyklade där ifrån. Det var så himlans mycket djur där! Först när jag kom dit tog det inte ens fem minuter innan det låg en ORM en meter ifrån mig. Gissa om jag blev skrajj? Tillslut simmade den iväg och jag la mig ner för att läsa min bok, då kom ett antal getingar och en spindel som inte var liten! Haha, jag hoppade upp fort som satan och en tant som låg en liten bit ifrån mig skrattade såklart åt mig. Och då la jag världens mest IQ-befriade kommentar: "Det är mycket djur här". Till svar fick jag: "Ja, Vi är ju mitt i naturen." Gissa om jag kände mig dum?

Efter ett tag tog jag cykeln till Överby brygga och åt min matsäck och läste i min bok. När jag var klar med det rullade jag hem till sjön och badade med min syster. Det är så varmt i vattnet! Tyvärr gillar bromsarna att vistas där och pappa har berättat att det finns blodiglar i sjön så efter ett tag fick jag nog. Nu ska jag nog äta något igen, har inte något annat för mig så varför inte?

Frida


Kommentarer
Postat av: Camilla

haha känner igen mig där :p



men skulle verkligen vilja åka till stranden å sola å bada osv men kan inte cykla å inte köra bil pga min arm :( å jag får bara typ doppa mig, intesimma eller nånting :(

2010-07-07 @ 15:21:17
Postat av: Frida

ajsing du! hoppas det blir bättre snart och att vädret håller i sig så du också kan njuta av sol och bad :D

2010-07-07 @ 15:55:10
URL: http://theblondeones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0