SKOLFOTO IMORGON

Tjingeling pling! Sitter och funderar på hur jag ska se ut i morgon på skolfotot haha. Jag ska nog ha något enkelt för det ser bäst ut på gruppfoton enligt mig. Typ jeans och T-shirt med någon kofta. Och jag ska ha lockigt hår! Jag har inte haft mitt naturliag hår på ett skolfoto sedan sexan. Anteckna! Nämen jag är faktiskt ganska nöjd med mitt hår nu. Det är ju inte mysigt med slitet hår så det var väl lika bra att kapa.

Jaa, det var väl det. Nu ska jag fortsätta kolla på Robert Gustafsson haha. Pusshej!


Frida


Förra skolfotograferingen.


HEEEEEJ!!

Tjenare alla monsterdiggare! Idag började jag 10.20 med matteprov som gick helt ok tror jag. A-delen var lätt, B-delen chansade jag mest på. Hoppas det gick braa! Sen åt vi lunch och sen hade vi Susanne i typ två timmar. Snark. Vi skulle göra samma sak som vi gjort de andra lektionerna med henne fast denna gången skulle vi skriva vad de olika omsorgerna och pedagogiska sakerna gick ut på i kolumner istället för löpande text.

Jag, Angelica och Tais satt kvar en stund efter vi hade slutat och tittade på roliga youtube-klipp haha. När jag kom hem spelade jag sims och bakade bröd. Brödet är snart klart och då ska det ätas med tomatsoppa! Mums!


Frida


Ett av klippen.


RED FACE

Hallu mina sötisar! kom precis hem efter att ha sprungit fem varv på IP. Jag har inte sprungit på fem år fan! Jag har ingen kondis och så har jag nåt syndrom haha. Plus att jag blir så jäävla röd i ansiktet. Men det kan man bara skratta åt!

Nu ska jag spela sims och äta banan. Jag kanske pluggar matte senare, jag har prov i morgon. Men jag tror inte att man kan lära sig matte på en kväll så jag kanske skiter i det.

Frida


HALLÅ DÄR!

Sitter och har svensklektion. Det är ju inte det roligaste i livet men men. Snart har vi lunch och det är LASAGNE! Fan va gott! Egentligen skulle det vara kebabgryta, jag är glad att det inte blev det! Sedan är det idrott med Tengan da maaan! Haha. Puss och kram!

Frida


extremt glad!

the best thing that ever could happen just HAPPENED


 

så sjukt glad, nu faller alla pusselbitar på plats och jag kommer må bättre än aldrig förr. Så j*vla bra.

happymoment/pusshejeje Emmaas


GRAVID

Jag började den här dagen med att försova mig. Men jag hann till skolan ändå. Vi gjorde inget speciellt i skolan faktiskt, vi fick veta att vi ska ha prov i övermorgon i matte. Great liksom. Till lunch var det äcklig pytt i panna. jag gillar pytt i panna om man gör den själv, inte skolans. Efter lunchen hade vi mentorstid och vi fick sluta en halvtimme tidigare. Jag gick ut på en promenad och så har jag duschat. Nu sitter jag och äter nötter och dricker te. Jag ska nog spela sims.

Frida

Angelica har värsta gravidmagen!


MINISHOPPINGEN


Dålig bild men men.
Diadem 50 pengar från Glitter.
Deoderantkräm(?) 50 pengar från Apoteket.
Glasfil 80 pengar från Åhléns.

Frida


IMPULSKÖP

Jag mötte Tais idag och vi gick runt lite i centrum och kollade. Jag köpte ett enkelt svart diadem, glasfil eftersom min förra gick i kras när jag tappade den i golvet, deo utan aluminium och försvarets hudsalva. Vi åt lite donkenmat också. Eller mat och mat, jag åt en McFlurry med magnum brownie tror jag. Den var god faktiskt! Sen gick vi till Hemköp för Tais skulle köpa en chokladkaka till hennes kladdkaka och då stod vi i kö i en kvart för att tanten innan inte hade tillräckligt mycket pengar och förstod inte att hon var tvungen att plocka bort varor.

Nu har jag precis kommit hem från att ha varit hos pappa och ätit kyckling, det var gott! Och jag hjälpte honom att bära en massa sopor till soprummet också.

Måste bara säga att vilken tur att den dåliga tjejen inte gick vidare i Idol. Asså hon som drev med juryn och ändå gick vidare fast hon inte kunde sjunga någe vidare. Hon som gick vidare är ju fett skön!

En till sak: Jag har fixat så att jag och Emma har varsinn kategåri på hennes begäran. Så klicka på Frida varje gång ni kikar in på bloggen! Hihi.



Frida


everytime you closer, shiver


För jävla bra, Lina jag hatar dig du har fått mig att gilla det här. Så jäävla bra!
Everytime you closer ,shiver. It feels sooo right

tjiiiiiiiiiing / Emmaas


måndag 19.45

Jag just nu!


Hej Hej cyberworld!

Hoppas allt med er är braaa för med mig är det bara toppen idag och som det har varit senaste dagarna! Lördags var det tävling och allt gick bara så bra, älskar det här! På kvällen blev det bio med alla tjejer i norrtälje sen söndag provridning på min lille kulan. Nu idag blev de en kort dag för mig då jag och Alexandra drog in till stockholms mässan vid 13-tiden för att medverka i en kurs inför gymnasiemässan! Kursen var slut vid två tiden och då mötte vi niklas vid station sen drog hem till mig där vi kollade på tv, snackade och bara tog det lugnt. Just nu står det pluggnin för mig på min ''to do'' lista. Har lite saker jag måste göra inför veckan , för nu börjar det på allvar. uschuschusch . Sitter med en choklad-caffe i hand och lyssnar på The scientist med coldplay. love love love!

tjingeling! / Emmaa 


LEDIG

Heej. Hur mår ni idag? Jag mår finfint! Jag har inte gjort så mycket men jag ska snart iväg och träffa Tais om hon blir klar snart. Vi ska till centrum för jag måste hitta något diadem eller nåt som ger mitt hår lite rättvisa! Haha, jag vet att jag tjatar om mitt hår men det var liksom en del av mig som jag tyckte väldigt mycket om och nu är det förstört. Jaja, nu smsade sötisen! Puss puss!

Frida


Det ser helt ok ut när det är plattat men tänk er det där korta och lockigt. Inte fint, iaf inte på mig.


ÖVERSVETTAS

Kan man översvettas? Alltså jag sitter still men ändå svettas jag. Jag tror att det beror på att jag har druckit skitmycket te idag och att min kropp måste bli av med det haha.

Jag har fortfarande inte vant mig vid mitt hår och kommer nog inte göra det haha. Men det är som det är. Jag hittar säkert på något sätt att rädda det. Inte. Nämen om någon har tips så varsegod och ge mig dem.

I morgon ska jag vara med Tais, kul kul!! Vi vet inte vad vi ska göra med det löser sig nog!



Frida


soulmates!


forever and always Linnea Lina Emma Irma, love this!



Tjingeling/Emmaa

JAG HAR GRÅTIT FLODER

Jag vet att det finns hemskare saker i världen men jag måste få skriva det här! Mitt hår är så jäävla fult! I morse hade jag till tuttarna, nu är det minst tio centimeter kortare. Jag ser fördjävlig ut! Det blir ju inte bättre av att det var mamma som klippte och att jag blev skitsur på henne när jag såg resultatet. Det går inte att säga: "Ta en centimeter". Inte ens till en som inte är frisör. Ingen kan förstå hur ledsen jag är just nu. På riktigt. Jag kan inte ha lockigt utsläppt, jag kan inte ha hästsvans, fläta eller bulle. Jag har inte provat att platta än men om jag gör det slits håret mer och jag måste klippa ännu mer. Jag passar verkligen inte i kort hår! Jag har fet ångest!Jag funderar till och med på att snagga mig.

Nu kom jag på att vi har skolfoto på fredag också, great!

Frida

hihihihihihi


SÖNDAGSFRUKOST

God morgon! Jag skrev inget igår för jag installerade Sims studentliv på min dator haha. Jag verkligen nördar det spelet. Jag skulle ju träffat Emelie, Emma och Sandra igår men Emma kom på att hon hade hästtävling. Så det sket sig. I stället satt jag hemma hos pappa och åt vara mackor.

Idag vaknade jag runt nio skulle jag tro, spelade Sims haha, och nu har jag precis bakat scones. Jag tycker om att göra det på söndagar och sedan äta dem med smör och lemoncurd. Och dricka te till förstås! Jordgubbste. A så nu sitter jag och väntar på att de ska svalna..

Juste, jag ska tydligen flytta också enligt mamma. Våra grannarär seriöst sjuka i huvudet. Jag tror inte de har någon hjärna eller empati eller någonting! Det ska bli skönt, plus att de som bor bredvis oss ville ha våran lägenhet när vi köpte den men vi bjöd över och nu har de varit skitsura haha. Och de har precis köpt en ny lägenhet. Det ska bli kul när de får veta att våran lägenhet är till salu...

Nu ska jag bjuda min mami på scones och te!

Frida


can't wait for tomorrooow!

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaba!

Sitter hemma hos Irma uppe i Norrtälje och har precis fixat klart allt inför imorgon! Häääästen, check! Utrustning, cheeck! Emma, Cheeeck! Allt är klappat och klar så nu jääklar ska de taggas med massvis av godis och sen en bra film! Juste har med mig Datorn upp så att jag ska kunna plugga och fixa lite också.. hhihihi Jag och Irma ligger och kolla på hästisar till mig nu mohahah!

pusshejhejhe /Emmaa'
'


Lina & Irmaa


ANGELICA OCH CHOKLADBOLLEN

Idag började jag 10.30. Nice eller vaad?Vi hade arbetssätt och lärande och fick veta att vi ska ha prov snart. Vi fick också våra kort så man kan hämta sin dator och frånvarorapporten. Jag hade ingen frånvaro såklart. High five på den Malin! Sen hade vi lunch och det var falukorv, ingen favorit direkt men det gick ner. Efter det gick vi till cafeterian och jag köpte te och kexchoklad. Han som jobbar i cafeterian är så snäll och han vet att alltid när jag kommer så vill jag ha söderte haha. Iaf, Angelica köpte en chokladboll som hon proppade in i munnen. Haha guu vad vi skrattade åt henne!

På eftermiddagen hade vi sex och samlevnad i två timmar. Det var en najs lektion! Sen slutade vi men jag satt kvar ed Sofia och Angelica och skulle arbeta men vi satt mest och snackade...

Snart ska jag gå till pappa för att äta tacos och checka Idol! Mys på den vaaa?


Haha, gulleplutt!

Frida


säger bara aj..

hade förberätt allt med att skriva ett kanon inlägg men orkar verkligen inte. Slutade förra inlägget med att ajg hade ont i huvudet och nu skriver jag även dett ainlägg för att jag just har och kommer att ha ont i huvudet / ansiktet några dagar. Imorrn kommer vänstra delen av mitt ansikte vara helt blåtttttttttt, de har redan börjaat synats med de kommer nog mer. Detta får avsluta dagen.. suck

pusshej../Emmaas


6

Gokväll allesammans! Här sitter jag med blött hår, jag duschade för två timmar sedan!? Hopplöst. Jag ska titta på Idol nu och i pausen ska jag såklart göra te! Haha fett pinsam tjej som sjön först! I morgon är det fredag och det ska bli skönt! Vi har sex och samlevnad i morgon, har man inte haft det i typ hela högstadiet? Och det är alltid samma frågor och svar. Typ "Vilket preventivmedel är bäst?". Suck. Men det blir säkert kul i alla fall! 66666666.

Frida.


På lördag ska jag troligtvis träffa dessa små sötnösar!
Don't ask what i'm doing on the picture!


NÄR BLIR MAN EN FRISK FISK?

Hallu där! Jag är fortfarande sjuk men jag har varit i skolan ändå. Vi hade bara mentorstid, matte och mindfullness idag. Mindfullness är något som gör att man slappnar av. Vi fick ligga på yogamattor och lyssna när någon sa vad vi skulle tänka på. Jag lyssnade inte ens på hälften för jag höll på att somna. Sen åt vi lunch och jag, Tais, Sofia och Amanda satt kvar och arbetade lite. Eller jag arbetade inte så mycket utan hjälpte Sofia med en sammanfattning. Sen gick jag hem och åt tre kladdkakebitar och drack en stor kopp med jordgubbste. Jag ska bli nyttig när jag blir frisk! Jag har bara svårt att gå hemma och inte äta liksom haha.

Nu ska jag duscha, måste tvätta håret liksom. Sen ska jag bara ta det lugnt och sova tror jag hihi.


Sommar.

Frida


BESÖKSREKORD!

WOHOO IGÅR HADE VI NYTT BESÖKSREKORD! :D ´
[men med hur många besökare får ni inte veta !]


helt bokstavligt slut



hej hej bloggen.

Ligger hemma i soffan med datorn framför mig, har kollat på hur många filmer som helst och tryckt i mig tee. Måste bli frisk till helgen, måste måste måste! Har precis orkat klätt på mig och ska göra ett försök i att åka till stallet. Måste kolla till Kulan och se om jag orkar rida Sten lite. Imorgon blir det inget skol DM för mig och troligen ingen skola heller. Måste bli bättre, måste vila, måste måste måste bli frisk! Med ett dunkande huvud lägger jag ned datorn nu ,

pusshejejjee /Emmaa


this is the biggessst thing

YESSSSSSSS har fått min tävlingslicens nu , förut har den varit registrerad via internet men nu kom den i brevlådan! TOTALLY AWESOME! Ska sätta på en bra film sen lägga mig i min supersköna säng och sova. Börjar klockan 10.00 imorgon så de blir sovmorgon, wohooo!

glaaaaaaaaadchey/Pussheej Emmaa



Min cam är jätte dålig.. man blir.. orange :(


feels like i'm dead.

känner mig helt kööööööörd, kan inte prata. Ont i halsen, näsan rinner i ett och jag vill bara sova! Mobilen har damp hela tiden önskar att ajg abra kunde stänga av den och sova. Ungdomsparlament Ordförande utbildning var idag, 8 - 16.00. SKit kul och lärde mig massor med bra men nu är jag trött trött trött! Träffade på MAlin eftersom hon går där på thorildsplan, efter åkte jag förbi kicks och köpte en Foundation borste :)

moovietajm!/Emmaas


Foundation borste från KICKS 100:-
fin tröja vaa ? :)


RÖD HJÄRTKJOL



Jag idag.
Just nu tittar jag på "Idol", typ det bästa med hösten haha. Sen är det "Berg flyttar in". Jag älskar det programmet! Hihi.

Frida


SHOPPING

När mamma kom hem från jobbet gick vi till Farsta Centrum. Vi skulle köpa inlägg till mina converse men vi hittade lite andra saker också.

Inlägg och sportstrumpor.


Vantar och mössa från Indiska och en hårinpackning. Ni ska bara veta hur slitet mitt hår är!

Frida


ONSDAG

Idag har jag haft vanlig skoldag. Alltså matte och svenska på förmiddagen. Jag fick inget gjort på matten men på svenskan skickade jag in två uppgifter. Hoppas jag får bra på dem. Sedan hade vi lunch, någon fisk som sakade lite underligt. Sista lektionen var idrott men jag deltog inte så jag fick bara ett X på närvarolistan. Om man deltar får man ett D. Intressant va? Tengan sa att han hade jobbat på våran skola i 40 år så jag frågade honom han viste vem min mamma var och det gjorde han. Dumt nog hade hon skitbra betyg i idrott så om jag har otur kommer han gämföra mig med henne. Hoppas inte! Då ska jag överklaga! Haha. Nu ska jag spana in "The baby borrowers".

Juste, det kommer kanske upp en snaskig film här sen!



Frida


VEM DÖPER SITT BARN TILL MÅNS-MELKER?



Frida


kalkylator..

hej bloggen!

Sitter hemma hos Ylva och har precis ätit en jättegod middag, nu dunkas det bra musik utanför dörren och vi har köpt ett 6-pack delicatobollar som vi ska mysa med för jag stannar här inatt igen! Håller även på att försöka lägga över Eclipse från min mobil till Ylvas dator så vi kan ligga och tjecka film! Har också skrattat en del åt Ylva's nya miniräknare, eller super kalkylatorn som jag kallar den. SÅ ONÖDIGT. hehe

pussheej/Emmaa




SUPER KALKYLATORN, HAHAHAHAH


SOM NI HAR VÄNTAT! I ALLA FALL IDA...

KLADDKAKA

100 g smält margarin
2 ägg
3 dl socker
2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 msk vaniljsocker
eventuellt choklad

Vispa ägg och socker pösigt. Efter det blandar du mjölet, kakaon och vaniljsockret separat så att det blandas ordentligt. Rör sedan ner mjölblandningen långsamt i ägg- och sockerblandningen. OBS! Man måste röra långsamt, annar blir inte kakan kladdig! Häll i margarinet och rör ihop. Till sist tar man och hackar lagom stora bitar choklad och blandar i smeten. Det blir mycket godare så!

Sedan smöar och bröar man en form, häller i smeten och gräddar kladdkaka i mitten av ugnen i ca 18 min på 175 graders värme.



Frida




ÄR DET 21/9 IDAG!?

Är det den nionde månaden? Det är ju sjukt isf haha. Jag ska snart föda! Haha. Börjar bli lite orolig för förlossningen men det ska nog gå fint. Nämen vad har jag gjort idag? Jag var i skolan från nio till lite innan tolv. Vi lekte med dom andra BF-eleverna typ. Spökboll, fotboll och doppboll. Man fick ingen mat i skolan så nu måste jag laga mat själv. Jag har ingen matfantasi så jag gör väl pannkakor eller nåt.

Frida


TRÅKIG

Haha, jag har så tråkigt så jag har trackat alla på facebook och hittat på en massa saker. Det är jättekul enligt mig. Sandra däremot var inte så road liksom. Men jag har jättekul. Okej, jag vet inte vad jag ska skriva så jag ska nog sova nu, det blir nog bäst så!

Frida


HJÄÄLP!

Hej alla barn. Nu är det ju så att jag är sjuk och det suger så jag behöver era bästa tips på hur man gör för att bli frisk! Okej, vi har typ 30 läsare på den här bloggen så någon borde ju kunna lägga en kommentar. Jag befinner min i en nööödsituation. Haha Dr. Mugg.



Frida


HALLONTE

Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när man för en gångs skull finner det underhållande att gå till skolan. Haha, ja det är sant! Jag har kul i skolan haha. Fast jag hade det i Nytorp också men då hade vi så jobbiga lektioner.

Idag gick vi broarna runt och det var skitjobbigt haha. Jag brukar gå där om jag prommenerar en aldrig med förkylning. Dessutom var det typ 20 grader och sol och jag hade svarta mjukiskläder, halsduk och skinnjacka haha. Inte braa. Nu ska jag nog snart hem till pappa och äta mat..


Haha, jag och Angelica fånade oss lite innan vi skulle gå. Herrejävlar vad vi skrattade hahahaha.

Frida


FLICKAN ÄR SJUUUK

Hej alla coola barn! Läget? Här är det förkylt som bara den! Men jag sitter i skolan i alla fall och efter lunch ska vi gå broarna runt. Kill me! Sen efter det slutar vi och då ska jag hem och sova. Haha, hejdå.

Frida


aaaberape

fuckface, facelook , close-up, närbild.. kalla de va ni vill men såhär rullar jag idag !

Pusssheeej/Emmaa


måndag igen!

Hej Hej bloggeeeeen!

Nu är det måndag igen och jag hoppas att ni alla ser fram emor en toppen vecka med skola , läxor och massa annat skoj! Min vecka är fullspäckaaaad eftersom det är lag-tävling i helgen så blir det upp och trimma ponnysarna nästan alla dagar HIHI. kolla schemat likksssooommm hiuhihihi :

Måndag: Skola + Stallet / Hem på kvällen
Tisdag: Skola + Specialidrott + DM träning (?) + till Johanna / Sova där!
Onsdag: Utskottodrförandeutbildning 8.50 - 16.00 + Stallet / Sova där!
Torsdag: Skola 10.00 + Sallet Hopp träning / Hem på kvällen
Fredag: Skola + Stallet + ha med alla tävlingssaker! / SSova där!

Sen lördag är det tävling och lördagkväll ska jag förmodligen hitta på något med mina gamla klasskamrateeer, Sandra Emsi & FRIDA såklart! Nu måste jag kiila till bussen!

Be kind Pussheej/Emmmaa

förressteeeen , så här åker jag till skolan nästan alla vardagar!

07:29: Du är framme 08:20.
1 byte. Restid: 51 minuter
  1. buss 165
    ca 07:29 - 07:56 buss 165 från Helgestavägen mot Liljeholmen. Kliv av vid Liljeholmen.
  2. tunnelbanans röda linje 14
    08:03 - 08:20 tunnelbanans röda linje 14 från Liljeholmen mot Mörby centrum. Kliv av vid Tekniska högskolan.

VAL VAL VAL


Bara jag som inte är insatt? Godnatt.

Frida


JAG ÄR RIK

Nu har mina släktingar åkt hem. Vi åt mat mat och fikade haha. Mammas gubbe hade lagat paella, det är en av mina favoriträtter sedan jag var i Spanien i somras. Paella, tapas och sangria, skitgott! Aja, jag intervjuvad morfar också, det gick bra haha. En fråga var såhär: "Tycker du har tillräckligt bra ekonomi för att kunna göra det du vill på din fritid?" Han svarade: "Ja, jag är rik." Hahahahah.

Sen har jag fixat min syrras hår. Jag lockade det med min plattång. Hon har så mycket hår så det tog typ 45 minuter haha. Det blev helt okej fint. Nu ska jag skriva rent intervjuven med morfar och när mamma kommer hem efter sin prommenad ska jag intervjuva henne också. Då har jag tre intervjuver; Tonåringen Roxanne, arbeteren mamma och pensionären morfar.




Gulligt va?

Frida


ÖÖÖHH

Herregud vad seg jag känner mig! Jag sitter och väntar på att några i min släkt kommer hit och jag orkar verkligen inte! Men jag får bita ihop haha. Hoppas mami och hennes gubbe lagar någon god mat! Jag har bakat två kladdkakor haha. Jag är grym på att baka kladdkaka, jag kan lägga ut mitt recept som jag använder här sen. Och några tips ovs.


Platt håår!

Frida


HALLÅ DÄR KÖTT OCH BLÅBÄR!

Jag är typ dööööd. I alla fall dödsförkyld. Mest jobbigt i ögonen och ryggen. Jag får alltid ont i ryggen när jag är sjuk. Snart kommer väl min näsa vara tilltäpt av en gröngul seg vätska... Haha nämen troligen. Det är ju lite typiskt att jag blir sjuk nu eftersom vi har hälsovecka i skolan i morgon och vi ska springa/gå broarna runt. Usch.

Idag har jag hunnit med att städa lite i mitt rum och städa min toalett. Haha det behövdes. Vi får gäster sedan och då vill man ju inte visa upp ett skitigt hem! Jag ska passa på att intervjuva min morfar när han ändå kommer hit. Det är typ den enda gamlingen jag känner, förutom Bosse och Ann-Marie på landet men jag ska inte dit förrän nästa helg och läxan ska in i morgon!

Nu ska jag duscha och jag funderar på att platta håret faktiskt! Det var riktigt länge sedan, skolavslutningen? Det ska bli kul att se hur långt det är haha. Nu dör min rygg så hejdå!



Frida


lördagkväll!

tjingeling bloggish!

Nu är Anebanane här och vi har fixat lite filmer som vi ska se på. Imorgon blir det tidig morgon och stallet, hehehehe! Vi har precis kommit in från en tripp till mat-affären ner vid centrum, köpte mjölk godis och lite energidryck haha. På vägen hem tappade jag mjölken.. ooupsie hihi minis fel! NU BLIRE FILM!

bye bye miss american pie / Emmaas



HÅRIGT

Heej. Sitter här och har tråkigt, vill att det ska vara nåt kul på tv men det är det inte. Och jag känner att jog håller på att bli sjuk. Trist. Nu när jag sitter här i min ensamhet funderar jag på att göra något med mitt hår. Det är så fult just nu. Slitna toppar och en FET utväxt. Mamma ska klippa mig någon dag men hon vill inte slinga mitt hår, hon tycker att det räcker med att hon gjort det en gång. Så jag får väl hitta någon annan. Men jag har kommit på en sak. Jag vill färga mitt hår mörkrött. Jag har den perfekta färgen i huvet. Däremot vet jag inte om jag skulle passa i det och sen kan man inte bli blond igen. Gud vad jobbigt. Men jag ska fixa håret någon dag. Och det ska bli snyggt!

 
Naturligt.

 

 


Mörkbrunt. Kolla hur låångt det var!


Blont och kort.


Nu ser det ut såhär. Tråkigt och fult.

Frida


SMÅSHOPPING

Idag har jag varit i stan med Hanna. Hon köpte ett mycket fint halsband på Mango! Regnet öste ner så vi fikade en stund, cheescake och varm choklad blev det för mig. Sedan köpte jag lite smågrejer och vi skildes åt.



Frida


changed planes

såg nyss att bussen bara gick 2 gånger på lördagen från norrtälje vilket betyder att jag inte kommer kunna komma hem ikväll så är hemma idag ! Ovanligt vah, JAA! ska bli skönt att bara ta en hemma dag med min häärliga familj, heheh härlig och härlig.... ringer nog ngon vännnn snart med eftersom jag absolut inte klarar av att vara själv en minut hahah störd jag vet.

kissssssssssssssss n' hugsssssssssssssssss/Emmaaaa

gårdagens

tjingeling!

Efter en hektiskt dag i stallet drog jag hem med åtta bussen och sedan vidare till hannisbananis! Vi fixade oss litee hehe, hon stylade mig så jag blev en mini-hanna, sen drog vi ut och träffade några av hennes kompisaaaaar.. Kul kväll med kul folk finns inge mer å säga hihi. Nu ska jag springa till bussen och sticka in till norrtälje över dagen men kommer hem ikväll igen då jag kanske ska sticka på bio med några från skooooolan! wohooooooo,

c'ya don't wanna be'ya ! /EMmaas


SuperHannA igår då, kolla hennes ögon liksom.. hur super är inte det?!


thw world better prepare for when i'm a MILITÄR


hihihi super emma och super klara


ÄNTLIGEN HEMMA

Jag har varit i skolan från klockan åtta till klockan halv sex ungefär. Haha på en fredag! Jag gjorde lite matte som eftersom vi aldrig får tid till det på lektionerna och sen satt jag mest och gjorde ingenting. Pratade lite och sådäär.
Jag är äntligen klar med Will Hunting-uppgiften! Så jag funderar på att fira det med en kladdkaka... Haha, jag har inte så mycket att skriva så ni får några bilder.


Sofia tyckte maten var god haha.


Brian posar som vanligt...


Ensamma i skolan!

Frida


Hård-Träning!

HIT ska vi imorgon med skolan, klassen , ettorna tvåorna och treorna till KArlbergs militärbana! KOMMERDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

WISH ME LUUUUCK/EMMMAAAA


eller..?

 
CENTERPARTIST, Javisst . Eller?

B I O

Kom nyss hem från en aaaaaaaaaaashärlig utekväll med tjejerna, Ylva Hanna & Josefin! vi såg '' I rymden finns inga känslor'' som är en sjukt bra film om världens gulligaste kille. hehhe . Nu ska jag slänga mig i duschen så hörs vi imorgon , för så ska jag till en militär bana WOHOO!

tjingelinnnnng/Emmaas


BRÖD

Ingredienser till 1 bröd
25 gram jäst
4 dl vatten
2 tsk salt
2 tsk
1 msk brödsirap
1 dl grahamsmjöl
1,5 dl krossade linfrön
0,5 dl hela linfrön
0,5 dl vetekli
8-9 dl vetemjöl

Gör så här
Värm vattnet till 37 grader. Rör ut jästen i det fingervarma vattnet. Rör ner salt, brödsirap och därefter grahamsmjöl och linfrön. Arbeta i så mycket vetemjöl som behövs för att degen ska släppa bunken. Jäs i 45 minuter under bakduk. Arbeta ut degen på mjölat bakbord och forma till en limpa. Lägg degen i en smörad brödform (eller klädd i bakplåtspapper) och jäs i ytterligare 30 minuter. Pensla brödet med uppvispat ägg och strö över hela linfrön. Grädda i 225 graders värme i 30 minuter.


Jag bakade detta brödet igår och det blev jäättegott! Jag gjorde dock några ändringar då jag bara hade torrjäst och saknade några ingredienser. Receptet är taget från www.filibabba.blogg.se.

Frida


HEJ

Idag började jag 10.20, riktigt najs! Då hade vi matte. Vi har matte hela tiden känns det som. Sen hade vi lunch och på sista lektionen diskuterade vi valet. Jag är inte så insatt. Jag har försökt att få någon uppfattning av det där men det blir ju bara rörigt. I stället för att vara med i "debatten" spelade jag tre i rad med Brian och jag vann hahah!


Jag hade ringar och Brian hade kryss haha.

Nu sitter jag och halvkollar på "Det okända" haha. Jag ska göra Will Hunting-uppgiften idag. Och jag måste städa mitt rum...

Frida


back on traack!

tjingeling!

Emma här, skriver igen att det var sjukt länge sen ajg bloggade men men life is life. HEHE . Den här veckan har gått riktigt jääkla fort måste jag säga! Måndagen spenderade jag med Ylviis och sov hemma, Tisdagen stack jag och träffade Johanna efter skolan. Vi drog och köpte Hunters, gaalet snygga skor! , Sen till hennes påånni! Efter det var vi hemma hos henne och kollade idol med massa godis! Sov över där och var i skolan onsdag sen åkte jag till norrtälje. I norrtälje red jag först Kulan sen Garlic och på kvällen checkade jag och Irma på efterlyst och Idol, haha när vi såg på efterslyst började vi att snacka massa om valet och usch vad det var jobbigt, hah! Idag torsdag, har jag varit hemma från skolan. Kännde mig bara allmänt och trött och vaknade av alarmet klockan 05.00 med att det åskade och blixtrade som jag vet inte vad. Så stannade hemma , eller ''hemma'' tog bussen hem vid ett-tiden och nu är jag här. Har bestämt för längesedan att se I rymden finns inga känslor ikväll med Ylva & co så ska slänga i mig alvedon och överleva kvällen.

pusshej älskar mitt livvv / Emmaa

 

 


Johanna superMeGaGlaD efter att fått sina nya HuntErss

Jag och ´Hannis någon dag i veckan :)


IDOL



Sitter och dricker te i min corn flakesmugg och kollar på Idol. Snart ska jag titta på Efterlyst, (om det är idag?) vilket kommer resultera i att jag kommer inbilla mig att det är en mördare i mitt rum.

Frida


KRIS!

Jag måste bara berätta en sak. Jag var hos sjukgymnasten igår. Hon var jättetrevlig faktiskt! Över mina förväntningar. Jag hade förväntat mig en gammal gubbe typ haha. Hon undersökte mina ben och kom fram till att jag anstränger mig för mycket när jag går på grund av att mina ledband i foten är vääldigt uttöjda, det såg ut som att foten skulle gå av när hon vred på den haha. Hon frågade mig vad för sorts skor jag brukar gå i. - Converse, svarade jag och jag vet att dom är skitdåliga haha. Hon sa att det var "tunnelbaneskor" och att jag behöver skor med stöd i. Joggingdojjer. Glöm och dröm! Eller så måste jag köpa sulor men då kommer mina skor glappa.

Slutgnällt! Nu är mitt bröd inne i ugnen och jag ska skriva en saga på engelska. Good luck liksom!


Frida


JAADU

Kommer inte på någon rubrik. Idag har jag varit i skolan. Jag gjorde klart min artikel om läslusen Tais haha. På eftermiddagen var det idrott, innebandy. Sen gick jag hem och duschade och åt mellis och nu håller jag på att baka bröd. Jag vet inte om det blir bra för jag hade i princip inte någon ingrediens som stämde med dom som stod i receptet utan tog det som liknade så mycket som möjligt. Nu ska den förhoppningsvis gäsa och sen ska den in i ugnen.

Jag måste göra några skoluppgifter, bland annat engelska. Tråkigt. Man ska skriva en berättelse utifrån några ord och jag har noll fantasi. Men det löser sig. Sen ska jag göra klart Will Hunting- uppgiften. Om jag orkar. Puss och kram.


Jag och sötnosen Tais!

Frida


SOFIA <3 PIRATPARTIET

Idag började jag åtta och då hade vi matte. Sen hade vi två timmars svenska och sen matte igen!? Helt sjukt ju! Alla var jättehungriga på sista lektionen och gissa vad det var för mat? Makaronipudding med lingonsylt. Det är nog det äckligaste vi har fått i den skolan hitils. Men jag åt iaf för jag var så hungrig. Sen köpte jag en chokladboll. Gottigott.

Det var en massa partier som var i våran skola idag. Sofia är socialdemokrat men efter att hon blivit kär i piratpartiets ledare ändrade hon åsikt haha. Nä jag skojja bara.

Jag och Sofia! Hon vill vara med på min blogg haha :)

Snart ska jag till en sjukgymnast. Så himlans tråkigt. Hoppas jag inte behöver gå dit varje vecka, i så fall får mamma skjutsa mig för det ligger inne på Söder tydligen. Och jag hoppas det är en tjej, gubbarna är ju så läskiga haha. Dom känner och klämmer och så fattar dom inte att jag är kittlig! Haha, ja jag är kittlig typ överallt.

Frida


längesen..

jag bloggade nu.. har helt enkelt bara inte hunnit med! Har pendlat mellan norrtälje och Stockholm nästan varje dag den här och föregående vecka så har knappt hunnit med annat än det. Åkte upp i torsdags och stannade till fredag för vi skulle på ridhusträning plus att jag visade upp kulan för några som var intresseradce av honom. Senare samma dag tog jag bussen hem för att apcka massa kläder sen fredagkvällen var jag tillbaka och under helgen ahr ajg ridit Kulan, Garlic och Sten med Irma och Lina. Nu ska jag sätta mig och skriva min religions läxa som jag har till imorgon, jag och några fler ska spela upp en scen om Klagomuren och jag ska sköta snacket.. hehe.. Just nu sitter min mamma och sjunger i rummet bredvid, övar för sin kör-sak haha låter vääldigt roligt! Haha

you're amazing just the way you are / Emmaa


<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<<3<3


DÅLIG UPPDATERING

Hallååå! Jag är på landet och har inget att göra och därför kan jag inte skriva vad jag gör. Igår hjälpte jag pappa att isolera rör och värmekablar. Han ska fixa toalett och våran tomt består typ av berg om man gräver en halvmeter ner i jorden. För att det som spolas ner i toaletten inte ska frysa måste han ha värmekablar nere i marken och sen isolering och det hjälpte jag honom med.

Idag har jag inte gjort någonting. På morgonen var det ju "Vi på Saltkråkan" på tv så det tittade jag på. Melker köpte Snickargården. Öh, sen har jag kollat på danska "Paradise Hotel". Peter och Cecilie vann? Okej om Peter och någon annan skulle gjort det men Cecilie?

Nu håller jag på och lagar ugnspannkaka, hoppas det blir god!

Jag saknar Gotland.

Frida


RYCK I ÖGAT

Idag började jag 10.20. Fett najs! Vi hade matte men José hjälpte alla med ickefungerande datorer så vi som hade fungerande datorer satt och facebookade. Sen hade vi lunch. Pannkakor! Mmm.. Efter det hade vi någon lektion jag inte kan namnet på men våran lärare är sjuk. Hon har varit det sen i fredags och ska vara det till på måndag. Då skrev vi om olika skolor, typ förskola, öppen förskola, grundskola osv. Sen slutade vi och då gick jag till centrum där jag köpte en mascara och sen till gymmet och körde cross-trainer till att mina fötter domnade bort. Sen strechade jag, duschade och gick hem. Nu ska jag nog skriva klart den där skolgrejen så jag har det gjort men först ska jag se lite på PH. PoK.

Frida


NU DRAR JAG TILL HANNA



Frida


HELLO BABY

Tjena mittbena! Idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket. Jag tycker att grundskolan var mycket värre än gymnasiet fan. På matten fick vi lösen och användarnamn till datorerna. Jag lyckades logga in utan problem, teknisk som man är. Haha nej men typ asmånga hade fått felaktigt lösen.

Sen på svenskan hade vi pratövningar. Jag skulle prata om en dagbok och så lekte vi med lego och så berättade vi vandringssägner. Typ min kompis kusins pappas barn var full en gång och däckade i en buske och när han vaknade hade han en spruta i armen som det stod " Wellcome to AIDS" på. A ni fattar.

Sen hade vi idrott med Tengan. Vi spelade frisbee-match och fotboll typ. Jätteflummigt. Nu sitter jag här och äter gröt med jordgubbar och äppelmos. Det smakar faktiskt bra!



Frida


JAG HAR TRÄNAT

Ja det är sant. Jag har tränat! Haha. Så nu är jag trött i kroppen. Sitter här med en banan, ett äpple och te såklart! Och nu kom min syster hem. -_-. Aldrig får man vara själv hemma.

Idag har jag varit i skolan. Hade matte på morgonen, sen svenska i två timmar, sen matte igen. Sen lunch i typ en och en halv timme och sist mentorstid. Jag gillar inte schemat. Svenska i två timmar, matte före och efter det liksom? Vem orkar det? Inte min klass haha. På mentorstiden fick vi våra datorer. Fan vad krångligt det verkar haha. Men nu ska vi vara possitiva. Jag hatar gnälliga människor. Man ska ju stå för det man tycker men vissa gnäller ju om allt! En till sak som jag hatar är folk som glor på mig. Usch.

JUSTE, IDAG BÖRJAR IDOOOOOOOOOOOOOL!!!!



Frida


sick of trying


feel's like i belong to another world


MÖRDARMÅNDAG

Hej hej kompizar! Back to school idag efter en kul helg. Hade lektioner med Nancy, jag tycker hon är rolig haha. Vi kom fram till att hon har hyrde ett ställe på mitt landställe för några år sedan. Tvärs över sjön där jag bor haha. Jag har till och med badat där och min flipflop-toffla fastnade på botten för det var så lerigt.

Efter skolan gick jag till centrum och köpte strumpbyxor i fel storlek, haha. Hoppas dom passar i alla fall. Sen har jag ätit mat hemma hos pappa och spelat sims haha. Och min syrra hade bakat kladdkaka som jga fick smaka. Tack syrran!

Frida


SÖNDAG OCH JAG ÄR TRÖTT

Jamen hallå. Jag har gjort ingenting idag för jag är så trött. Jag skulle städat mitt rum men istället har jag kollat på danska paradise hotel. Typ. Jag har duschat också, mitt hår är ju bara för jävligt! Det är så himla slitet och har värsta utväxten. Plus att eftersom jag var på grönan med utsläppt hår igår och åkte alla möjliga grejer så har jag värsta tovorna i håret. Men jag ska fixa det någon annan gång. Och så måste jag hitta någon som vill, och framför allt kan, slinga hår. Men det löser sig. Nu ska jag kolla på "Vad blir det för mat", Per Moberg rules.


Slumpad bild.

Frida


GRÖNAN FOR LIFE!

Hello bitches. Jag är skittrött just nuoch ska snart gå till sängs! Idag var jag på Grönan med Malin, Tais, Hampus, Angelica och Rebecca. Det var skitkul. Vi åkte en massa roliga grejjer och jag åkte Insane för första gången haha. Usch. Och vi åkte såklart Extreme, min favvo!! Haha på slutet när M, A och R hade åkt hem åkte jag och Tais frittfall med några tjejer som hette Ebba och Lovisa från Linköping. De hade varit där sen det öppnade och hade åkt fritt fall 15 gånger! Sen följde de med oss och åkte Extreme två gånger och sen ville de inte gå där ifrån. De var, är söta! Sen ville Hampus spela på chokladhjul, Tais var väldigt neggo men han vann på tredje försöket och då blev hon glad haha. Jag kommer somna snart så godnatt.



Frida


JAG ÄR EN NÖRD

Hallå där kött och blåbär! Den här kvällen har jag nördat sims, druckit te och ätit choklad. Precis som jag sa i förrförra inlägget! Så nu mår jag illa. Jag har för mig att en stor chokladkaka är 200 g men på min står det 230 g! Aja. Jag har duschat också så mitt hår är fint till i morgon. Jag orkar inte gå med äckligt hår på grönan hallå? Så trashy. A jag ska till gönan i morgon med Tais, hennes kille, Angelica osv. Jag blir sur om de inte åker nåt. Jag vill åka Insane! Men jag ser mest fram emot Extreme! jag har inte vart på grönan på två år så det är väl dags nu haha. Nu ska jag leta reda på lite money och sen ska jag kanske sova lit!


För ett år sedan.

Frida


INFORMATION

Favoritcafé? Caféet där man kan dricka vit choklad!
Favorittidning? ELLE.
Bästa saken som händer i vinter? Jag gillar ju snöslask...
Favoritplagg just nu? Jag kommer alltid att älska min skinnjacka!
Längd? 163 cm.
Vanligaste färgen på mina kläder? Svart.
Mig själv med tre ord. Snäll, tokig och glad. Haha.
Jag tränar. Ibland.
Höger- eller vänsterhänt? Höger, blir så fult när jag skriver med vänster.
Humör just nu? Trött.
Något jag absolut inte äter? BAJS!? Vem äter det liksom?
Kläder just nu? T-shirt, trosor och tofflor haha.
Det senaste jag sa? "Jag har bara en massa 20-lappar."
Fisk eller badkruka? Något mitt emellan. Men mer åt fiskhållet!
Instrument? Kan spela lite piano, klarinett och gitarr. Jag älskar folk som spelar gitarr!
Morgon- eller nattmänniska? Morgonmänniska.
Sparare eller slösare? Slösare
Har du några homosexuella vänner. A.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Njaa.
Hur många barn vill du ha när du blir stor? 7 är lagom.
Vad ska de heta? Anna, Britta, Stina, Bosse, Olle, Kerstin och den sista kommer kag inte ihåg namnet på. Lasse!
Bio eller prommenad? Beror helt på!
Är du kittlig? Haha, JAA.
Rädd för insekter? Ibland.
Största svaghet? Att jag inte alltid tar för mig.
Något jag är bra på? SIMS!
Bästa boken? Svårt och säga men "I taket lyser stjärnorna".
Chips, morötter eller godis? Godis. Utan tvekan.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare med beasås.
Funderar du på en tatuering eller piercing? A faktiskt.
Stökigt eller välstädat? Mitt emellan.
Gillar du att sjunga? I LOVE IT!
Anser du att du är stark? Sådäär.
Knarkar du? Såklart!
Kaffe, te eller inget? Te.
Har du en besatthet? Försvarets hudsalva och jordgubbste.
Vem är din bästa vän? Hanna.
Civilstånd? Hemligt. Haha, nej, jag är snigel.



Frida


FRÄDAG

Idag började jag åtta med engelska, sedan nåt som jag inte vet vad det heter, lunch och sen det där ämnet igen. Vi fick sluta en timme tidigare och då gick jag till centrum med några. Jag köpte jordgubbste och choklad. Det är typ mina laster haha. Jag dricker riktigt mycket te, ungefär tre koppar om dagen. Stooooora koppar, tänk er ett halvt huvud haha. Men det är ju så gott!

Nu ska jag såklart spela sims, dricka te och äta choklad.

Frida


this is the real deal..

Skolan var sköön, Matte sen språk med johanna och idaa.. Franska steg ett ni vet , Je m'appelle Emma bla blab alba, asballt älskar de haha! Åkte till stallet en snabbis men var hemma redan vid åtta! Nu har jag lagat amerikanska pannkakor, fet som man är mohahah , och ska packa inför helgen PONNYALLSVENSKAN! Jag har inget liv längre, men ja gillart.

tjingeling /EMmaa




kolla vad fin himlen var idag, love it!


SOCKERALEX, SANDRUTTAN OCH FELIX.

Min dag började svettigt. Vi var tvugna att ha pass eller ID-handling med oss idag för att vi skulle få böcker, höhö. Såklart hade jag glömt mitt så jag fick springa hem och hämta det. Herregud vad svettig jag blev haha. På matten pratade José om att djur kan räkna till tio, som vanligt och på svenskan skrev vi. Efter lunchen hade vi idrott med sköna Tengan. Vi spelade brännboll och doppboll haha. ¨

Efter skolan gick jag hem och duschade, sen gick jag till centrum och åt donkenglass med Sandra, Felix och Alexandra. Fast Alex var mätt sen lunchen som dom hade ätit på donken haha. Själv äter man med plastbestick på papperstallrikar haha. Men jag ska inte klaga för maten är grymt bra. Vi pratade i alla fall och dom är ju lite småkul sådär haha. Sen gick jag hem och spelade sims haha. En av mina simmar dog tyvärr, pga åldern.

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. Pusshej!

Frida


TRÖTT

Idag börjar jag tio i nio om det inte har blivit någon ändring i schemat under natten. Nämen det har det inte. Jag har längtat till idag för vi ska ha idrott med våran sköna idrottslärare. Så jag ska väl packa ihop en väska med kläder osv snart. Jag ska lägga i en linjal också om någon vill veta?



Frida


1 september


 

Efter skolan blir det upp till norrtälje för att rida med Linaaaa & Irmaaa, mycket skojjjjjjjjjjjjj!


RSS 2.0