satsare

hej hej!

Idag när jag kom hem så hade mamma köpt inte en, två utan tre små presenter till mig hihi! Först ett nytt acesskort (termins+) sen en plattång, så nu är jag en stolt ägare till en plattång! hehe de tredje var en liten sparbusk med high school musical på som jag ska spara mynt i till usa resan , haha ! Tack så mycket mami hahah de värmdeee! I skolan ahde vi Matte första timmarna sen efter det Samhäll där vi snackade partier och massa strunt.. Har nyssss kommir hem från träningen så ska slänga mig i duschen och sen plugga och slagga för imorgon blire stallet!

ha de bra kexchoklaaaaD /Emmaa


mohahahah tack mamma :D


SERIÖST?

Idag har jag varit i skolan såklart. Hade matte, svenska och mentorstid. Den enda lektionen jag tycker var bra var svenskan. På matten räknar vi pluss, minus, större än och mindre än. Vad är det förnåt liksom? Gjorde man inte det när man ggick i tvåan?Okej, vi har inte fått några läroböcker men om det inte ändras vet jag inte vad jag gör. På mentorstiden möblerade vi om och sedan fick vi bestämda platser. Jag tycker det är så himla fjantigt. Det är väl bra för då lär man känna andra som man inte är med och bla bla men ändå. Jag har sån himla ångest just nu. Jag känner mig som ett litet barn som går i tvåan. Aja, jag ska inte skriva mer. Blir bara mer och mer irriterad. Hoppas det blir bättre bara. Nu ska jag spela sims. Haha. Bajs på allt.

Frida


Sp10A HT 2010

hej hej!
nu har jag pluggat religion och tränat , duktig va? är helt slut och bestämt mig för att lägga mig vid tio! Tidigare idag träffade jag Ylva en snabbis och snackade massa skit , vi bakade även mega chokladbollar mums!



galet bra schema.
måndag stallet/handboll . tisdag egen träning/handboll . onsdag stallet . torsdag handboll . fredag stallet . lördag stallet . söndag stallet.

this is real , so take a chance and don't ever look back! / Emmaa


VECKA 42

Hahaha, idag har jag skrattat så mycket haha. Men aja. På morgonen hade vi IOS tror jag. Haha med en liten tant som hette Nancy. Och gissa vad vi gjorde för att hon skulle  lära sig våra namn? Jo, man skulle säga ett djur som man skulle vilja vara. Läs mitt inlägg som jag skrev igår hahahahahhahahaha. Det är ju sjukt! Jag sa iaf att jag skulle vilja vara ett får för dom är så mysiga och då frågade hon mig om jag brukar umgås med får hahahhaha. Sen fick vi papper med mål och så skulle vi ta ut dom fyra viktigaste och skriva en motivering osv. Skittråkigt.

Sen hade vi nåt annat med min mentor som pratar som om vi vore dagisbarn och sen lunch. Sofia i min klass fastar och idag var det korvstråganoff. Hur är det nu man uttalar? Hahaha. Nemen hon tycker väldigt mycket om det så hon var lite ledsen haha. Men Tais tröstade henne och sa att det blir korvstråganoff vecka 42 igen. Hahahhaha, ingen fattar men det var kul.

Sen hade vi lektion med Nancy igen och då gjorde vi samma grej men vi fick andra mål att välja mellan? Sista lektionen hade vi engelska med Elen. Då skulle man skriva nåt utifrån bilder och sen skulle man presentera sig och typ säga: My name is Frida, i like to sing. Eller nåt. Tais ba: "My name is Tais and i like to fuck." Hahahah.

Snart ska jag hem till papi och äta mat. Han fyller år och håller på och bli en gammal gubbe.


Brian och Tais haha.

Frida


ponnyponnyponny!


HÄR SITTER JAG...

... och skriver på min lilla dator. Haha. Jag är sämst på rubriker. I helgen har jag varit på landet och vilat, grillat och inte gjort så mycket. Jag har haft ångest för att jag glömde en uppgift i skolan också. Jag får alltid ångest för sånt där men jag snackade nyss med Sofia och hon hade inte heller gjort den plus att vi har inte den lektionen förrän på fredag tydligen så jag hoppas inte den ska va klar i morgon. Dessutom var den en krånglig uppgift, typ: "Hur ser ditt kroppsspråk ut och vad signalerar den om dig"?. Det är lite som livskunskap med Sara i Nytorp när hon frågade vilket djur man skulle vara om man inte var människa. Jag vägrade svara för jag tyckte det var töntigt haha. Men nu har jag valt den här linjen och då får jag väl anstränga mig.

Sedan jag kom hem från landet har jag duschat, ätit varma mackor med te, målat naglarna röda, spelat sims haha och så har jag tittat på danska paradise. Jag vill lära mig danska. Fast det är typ det fulaste språket som finns. Det är som om dom har en het potatis i munnen när dom pratar, som norrmännen i Spanien sa haha.

Nu sitter jag och väntar på att få sova. Mitt hår blir fult om jag lägger mig när det är blött så jag väntar på att det ska torka. Det är ju helt hopplöst. Jag duschade liksom för fyra timmar sedan!? Aja, vi hörs i morgon. Sov gott!


Mitt långa mörkmörkbruna hår!!! Haha, jag saknar det!

Frida


good times'

Kom fram till norrtälje vid åtta tiden igår och sprang förbi hemmakväll där ja köpte godis för hur my<ket som heelst, haah ! Kom fram till gååården vid halv nio - nio och där var Irma , Lina och Maya! Kollade eclipse sen Marie Antoinette , asbra filmer. Idag red vi ut på morgonen och raceade i skogen då red jag Toppa sen efter kom Johanna så vi fixade allt med hennes häst Karlo som åkte till henne idag! Hade hoppträning med Irma som slutade sjukt bra , min kulebulan är bäst! Nu ska jag slänga mig in i duschen för att sen packa inför en annan hektiskt dag imorrn! ;)

see you soon then, / Emmaa


finaste toppisen !

världens bästa kissme!


you're a cold blooded murderer.

slutade skolan 11, käkade till 12. Drog med Klara och Johanna till Mörby Centrum , hehe första gången jag var där ,  och köpte en foundation.. Sen tog jag bussen till norrtälje och däifrån upp till gryyta. Red ut på världens bästasteee kulebula sen när Irma & Lina kom red jag Toppa. Nu är jag sjukt slut efter allt bussande hit och dit men imorgon ska jag jobba , ska bli skojjjjj..

wish i were dead / Emmaa


ponnyyyponnyyponyyy, love u so it hurtssss


HEJ BRIAN

Idag har jag varit i skolan. Ovanligt? Nej. Haha alla lärare hade sagt att vi inte skulle ha engelska idag och att vi skulle börja 10.30. Men när jag kom dit så sa dom att vi visst hade engelska. Fast vi fick inte frånvaro så det så! Bla bla. Vi hade en lektion, arbetssätt och lärande, och på eftermiddagen var det någon fest i farstahallen. Min pappa var avundsjuk på mig. Jag var lite med Ida där och vi spelade volley med några i hennes klass och några andra. haha, jag suger på det och dom typ suckade... Sen var det lärarna mot eleverna och en massa grejer. Sen gick jag hem och snart ska jag till landet.


Made by Jens.

Frida


GODMORGON FREDAG!

Hallå allihopa! Just nu sitter jag och äter frukost och kollar på vakna med the voice. Jag har varit hungrig ända sedan jag gick och la mig igår så det är gott med frukost i magen. Jag vaknade sju idag haha. Jag börjar halv 11 så jag har en lugn morgon framför mig. Jag chattar lite med Ida på FB, hoppas vi ses idag på den där uppstartsfesten så vi kan leka!

Efter skolan åker jag till landet med papi och maria och där ska jag softa! Najs.

Frida


bråttom!


nu springer jag till bussen, hjääälp kommer missa!


GODNATT

Nu tänkte jag gå och lägga mig, fast jag vet inte om jag kommer somna. De senaste kvällarna har jag inte kunnat sova förrän ca 2 timmar efter jag lagt mig och det är inte jag i ett nötskal om man säger så. Kanske är det gris-sprutan som spökar? Den sprutan har gjort mig spruträdd och snart måste jag ta fästingvaccin. Usch!

I morgon har vi ingen engelska så jag börjar 10.30 istället för åtta haha. Men jag borde ändå krypa ner i sängen och kanske lösa sudoku för då borde jag väl somna liksom!


Avslutar med en bild från Gotland.



Frida


coolaste!

Hej där!
Efter skolan drog jag hem ett tag sen ringde Sandriiiiis så jag stack till henne med fyra-bussen! Vi käkade mat och tog en powernap till seex tiden då vi drog mot sköndalshallen med de andra tjejeeeeeerna. Tränade med GT'S och det var ruuligt hehe.. kände mig lite slow för hade inte tränat på jaa, evigheter! Men de ska det bli ändrign på nu. Ska packa väskan inför imorrn för då slutar jag vid ett och ska sticka upp till norrtälje och träna ponnyn! Nu ska jag sticka,

sweet dreams /Emmaa


innan träningen yeeh snodd från sandriiss


DAGENS OUTFIT HAHA


Kände för att vara lite slapp idag så jag drog på mig mina softa jeans från cubus, kofta från vila och halsduken har jag gjort själv.
Jag ska torka av min spegel haha.

Frida


EN LEKTION OCH FARSTA CENTRUM

Idag är jag typ sjuk! Känner mig stel i ryggen och äcklig. Men jag gnäller så mycket så det är säkert ingenting haha. Idag började jag 10.20 och hade matte i typ 50 minuter sen slutade vi. Onödigt eftersom vi inte gör nåt på matten liksom. Idag räknade vi tre prioriteringstal haha. Efter solan gick jag, Tais och Angelica till Farsta centrum och gled runt lite. Jag skulle köpt en present till fader konungen men han vill inte ha nåt så jag ska baka något till honom istället. Så istället för att hitta något till honom köpte jag en bra och rymlig nässesär(felstavat?), små hårklämmor, hallonte och barnmat. Haha, barnmat är faktiskt riktigt najjs. Iaf fruktpuréerna, det är ju som smoothie fast lent och sött. Och det är bara frukt i typ. Sen gick vi runt inne på Lagerhaus. Jag och Tais kollade på gulliga bakgrejer och doftljus och Angelica gick och läste sexböcker... Nu ska jag ta och käka mina amerikanska pannkakor. Tjingtjong, hörs sen.


Nässesären och klämmorna är från H&M och barnmaten och teet från Hemköp.

Frida


morsning korsning!



nu springer jag till bussen, sen efter skolan ska jag träffa Ana en stund. Det var ju jätte längesen sist nu! Sen senare på kvällen ska jag träffa Sandriis tror jag o leka sport och grejer!



wednesdaay , trötter!

Efter skolan idag så blev de att ta bussen tll norrtälje, wiehu! Två timmar senare var jag med Irma & Lina på bussen i äckelvädret, regnet öste ner och man blev helt dyngsur.. Red med Irma först ut sen tränad elite på volten och drog in och lagade mat! Bussen hem gick snaaaaaaaabbt förutom att jag missade sista bussen hem från liljeholmen o fick ringa pappa.. haha! Nu ska jag fixa lite inför imorrn sen blire sängen.

sweetdreams / Emmaa



ponnyponnyyponnyy


KOMPIS!

Nämen hej! Jag är så trött nu så jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig så jag inte blir sjuk. Men jag har sovmorgon till 10.20 i morgon och har då bara en lektion så jag får se hur jag gör. Okej, meningslöst. Hejdå.


Angelica och jag på idrotten. Frän bild liksom haha.

Frida


norrtälje - stockholm!

är just nu i norrtälje och ska strax dra mig mot busen hem!

 

19:20: Du är framme 21:10.
2 byten. Restid: 1 timme och 50 minuter
  1. blåbuss 676
    19:20 - 20:21 blåbuss 676 från Norrtälje busstation mot Stockholm. Kliv av vid Tekniska högskolan.
  2. tunnelbanans röda linje 14
    20:25 - 20:42 tunnelbanans röda linje 14 från Tekniska högskolan mot Fruängen. Kliv av vid Liljeholmen.
  3. buss 165
    20:55 - ca 21:10 buss 165 från Liljeholmen mot Farsta centrum. Kliv av vid Helgestavägen.

wish me luck / Emmaa

GYMNASIET ÄR BÄST

Hej alla dallerrumpor! Idag har jag haft matte, svenska och idrott. På matten skulle man slå tärningar och plussa ihop allt haha. På svenskan skrev vi ett brev till läraren och på idrotten spelade vi fotboll. Våran idrottslärare är så himla skön. Haha, och jag råkade sparka en boll mellan benen på en kille i min klass. Förlååt!

Nu ska jag spela sims. Jag är så trött på en av mina simmar så jag har gjort en pool utan stege så han ska drunkna men det tar typ år!

Frida


second day,

andra dagen i gymnasiet började med massor av information om hur allt är och även portkoden till skolan.. som jag HELT GLÖMT BORT NU! Inte bra någonstans, men men vi får väl hoppas att de fixar sig ananrs blir det svårt att komma in haha.. Efter lunch gick alla klasser ( till och med 2orna & 3orna ) till Boulebar och spelade Boule! hahaha helt konstigt men jaa det gjorde vi. Delades in i lag med massa olika sen körde vi tills de blev 2 final lag. Runt 14-tiden fick vi gå och då had ejag missat bussen till norrtälje och nästa gick vid 17 så jag skippade det och åkte till Johanna på Atletica istället! Hängde med henne till hennes stall sen hem till henne och bara tog det lugnt. Fick skjuts på kvällen av Malin som jag fick reda på går på mitt gymnasium , i 3an , jättekul att känna igen en person iallafall haha! Som sagt de lämnade mig vid bussen och 20 buss stationer & 25 t-banestationer senare var jag hemma från stenhamra! Imorgon går bussen hemifrån 07:29 och jag börjar 08:45 sen slutar jag 15.00!

live love laugh / Emmaa


världens bästa johanna :)


VIVA CELEBRATE YOUR HOLIDAY



Haha, det är 900 personer som har kollat på min video när jag och någon dansk dansade på scenen förra året på Viva Tropic. Det ska ju firas med att ni ska kolla på den såklart! Hon med Pippikläder var sjukt kul! Hon måste ätit dextrosol och druckit redbull istället för mat haha. Haha btw, jag vet att jag gör fel hahaha.

Frida


PERSIKA

Just nu sitter jag och äter en persika. Sjukt gott. I skolan hände typ ingenting, vi hade två svenska, matte och mentorstid. Soft. På svenskan och matten gjorde vityp diagnoser. Matten räknade jag med att den skulle vara svår. På delatfrågorna skrev jag: "Jag kan inte delat." Svenskadiagnoserna trodde jga skulle vara helt okej enkla men jag vissa ord på ordförståelsen var ju helt sjuka. Fast vi får iaf inte betyg på det.

Efter skolan gick jag och TRÄNADE! Haha, jag körde crosstrainer i 25 min, lite situps och plankan och tåhävningar och strechade. Jag orkade inte köra några maskiner, haha så otränad. Men jag ska bli fett fit. Haha, när jag kom ut från gymmet trodde jag att det var någon som stod och sköljde av taken med en vattenslang men det visade sig att det regnate haha. Och samtidigt var det sol. Det var helknäppt.

Frida


skola, gymnasiet!

Snart ska jag sticka till bussen för andra dagen i gymnasiet, känns.. speciellt! Efter skolan åker jag förhoppningsvis upp till Norrtälje men om inte det ska jag träffa Johanna i stan för att sen kanske sticka till henne i stenhamra, haha galet fin tjej är detdär iallafall! Så nu har jag äntligen packat också och ska röra mig ned och ta lite frukost!

wish me luck / Emmaa


glad tjej


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA



Frida


SKOLGREJJS


Jag hatar att lägga pengar på sånt här. Det rosa blocket har plats för alla ämnen men jag hittade inget bra block med rutat papper så jag fick köpa det vid sidan av. Och sen hittade jag den gulliga miniräknaren på Åhléns haha. Den är säkert skitdålig men jag ville ha den i alla fall. Jag hoppas mamma betalar för blocken asså. Inge kul att lägga pengar på det.

Frida


SEG DAG

Idag är en sån där seg dag, jag hade ställt klockan på halv 7 i morse för jag ville de det första varkna med the voice haha.

Vi gick bara från 9-12 idag men det kändes som en evighet. Vi lekte den där leken när det finns ett påstående och så ska man ställa sig vid ett hörn som man instämmer med typ. Det tog typ en halvtimme för våra lärare att förklara varför man inte ska komma försent, prata i telefon eller sitta och snacka på lektionen. Och tjugo minuter gick åt att prata om att man måste behandla alla med respekt. Alla ska behandlas med respekt, även brotslingar, polisen får inte slå dem. Jag undrar om dom tror att vi är tröga. Fast det är bra att vi diskuterar det också, lite annorlunda än nytorp haha.

När vi äntligen fick sluta gick jag och Angelica till centrum. Jag letade efter skrivblock eftersom man inte får sånt av skolan längre. Och Angelica hittade äntligen en minavännerbok och jag var först att skriva i den. SÅKLAART! Haha. Nu är jag en trött chey så jag ska dricka te och kolla på paradise. Skulle tränat egentligen men asså, jag är trött så det blir i morgon.


Min favoritblomma på mitt favoritställe.

Frida


survived!

Överldevde första dagen i skolan, verkar bra faaaaktiskt. Efter det träffade jag Sandra och vi drog in till fältöversten där Emelie var som hade långrast. sade hej till henne och snackade lite sen drog vi oss hemmååååt , Lyckades lura sandra att ta bussen med mig från liljeholmen mohahah så hon fick åka dubbelt så långt.. Nu väntar jag på Jonass sen ikväll ska jag inte till erikdals en snabbis!

forever n' always /Emmaa

 


SÖNDAG

Tjoooo! Idag är det söndag och det betyder att det är skola i morgon. Det gör inte mig så mycket för jag vill börja med allt skolarbete nu så jag kan ta studenten någon gång haha. Typ tre år kvar dårå men herregud vad jag längtar hah. Fast ändå inte. Jag sitter och kollar igenom en kalender som vi fick av skolan. Den har en massa reklam och rabattgrejer på varje sida haha. Vet inte om jag ska använda den, är bättre på att hålla saker i huvudet och gillar inte att springa runt med en kalender. Men får se.


En reklambild.

Frida


you make me feel..

..like i'm living a teenage dream.

 


lördah!

Ylva som var jätteeförkyld var här igår och vi kollade på film och mös med massa godissss. Vi såg Vampyrer Suger , och fyfan vilken sköön film hahaha REKOMMENDERASSS! Idag lördag har jag jobbat hela dagen med syrran i farsta och tjänat lite pengar , och ska jobba imorrn med tror jag. För Emma behöver massa pengar! Under närmaste månaderna har jag hur mycket som helst som jag måste införskaffa till tävlingssäsongen med laget och allt annat.. Ikväll får vi hit två gamla kompisar till pappa så vi ska äta middag och ha de trevligt, hoppas jag ! Så nu ska jag slänga mig in i duschen :)!

Pussheej/Emmaa

 

V-ringad stickad tröja från Tommy hilfiger med en piké under som också var från tommy hilfiger , Jeansen är från DKNY jeans :)


HEEEELG

Haha, asså jag är så jävla trött. Men nu är det helg så jag ska vila och kanske hitta på nåt.

Idag har jag skrattat så himla mycket. Vi har lekt en lekt, som var som "fruktsallad", sen gick vi och kollade på farstahallen för vi ska ha idrott där. Haha och sen hade vi fotografering för vi ska få datorer och då måste man ha som ett ID-kort. Hahaha, Tais och jag skrattade hela tiden när vi skulle fotas och fotografen ba: "Okeeej?". Efter skolan gick jag, Angelica och Tais till centrum. Vi var inne på BR och Angelica letade efter en mina vännerbok ovs. Sen blev jag hungrig så jag köpte en B&J så gissa vad jag gör nu?



Frida


livsglädje från ingenstans



dagens grymmaste låt, spelad 100 gånger men kan spelas minst 100 gånger till! Har fått ett infobrev från skolan också, nu börjar det närma sig och gud vad de gör ont att tänka på. nervösnervösnervös . säger som min gode vän Frida , Jag vill tillbaka till Nytorp!


my mind is somewhere far away..

Bussen från norrtälje gick 14.35 sen mer än två timmar senare klockan 16.55 var jag äntligen hemma i mitt rosa rum! Nu har jag duschat och redigerat klart några av de 600 bilder jag tog där uppe och ska dra mig ner och äta. Ikväll så kommer mina mor & far föräldrar över på middag och jag hoppas att de kommer snart för jag är vrålhungrig!

pussheej/Emmaa



 


TORSDAG

Jag har haft ont i huvudet i ett dygn. Inatt somnade jag två för att jag hade ont i huvet. Störande. I morse skrev jag på någon lapp och jag skrev på lappen att det är den 17 idag haha. Vi började skolan igår, den 18. Måste räknat baklänges.

I skolan gjorde vi namnskyltar och lekte någon lek. Jag har inte gjort en namnskylt sen jag gick i fyran tror jag haha. Och så skulle man rita eller ta bilder från tidningar och klistra på som skulle relatera till en själv. Haha, gissa vad jag tog? Mjölkshoklad, för att jag älskar det och muffins och te för att jag tycker om fika. Hahaha, efteråt kom jag på att det är ju värsta svulloskylten haha. Men men.

Haha, idag var jag och Angelica med en tjej som heter Tais. Jag vet inte om man skriver så, men hon heter så. Hon berättade att hon ville ha sommarjobb på någon förskola men hade fått jobb som hemhjälp. Haha, fan va jag garva! Och så pratade jag lite med Emma och Madde. Dom hade haft mattediagnos eller nåt haha. Sam-sam!

Frida


HAHAHAHAHA

Hahahahahaha. Asså jag chattar med Felix och Alexandra och jag skrattar så jag dör. Förut chatta jag med Snadra också men hon gick och la sig. Haha, jag kan inte säga vad jag skrattar åt för det är sekretessbelagt. Men hahahahaha. I morgon ska jag tillbaka till Farsta gymnasium och jag längtar sååå. Haha, jag kommer börja skratta. Och Felix berättade att en i deras klass, dom tre går tillsammans dom jävlarna, heter Ergül i efternamn. Gissa vad läraren hade sagt? ÄrGul. Hahahahahahahahahah.

Och pappa berättade förut att läraren på min lillasysters upprop inte kunde uttala ett namn rätt och då sa en i syrrans klass typ: "Vem pratar du med?" Hahahahahaha.

Frida


HERREGUD

Okej, då var det avklarat. Haha, när jag kom till skolan i morse möttes jag Ida, Madde och Emma som redan hade haft upprop och dom hade typ glömt bort var det var? Haha, sen kom det en tjej som knappt kunde någon svenska och undrade var hon skulle var. Eller hon visade ett papper där det stod vilken klass hon skulle gå i och hon skulle ha upprop samtidigt som jag. Sen kom det en tjej till som var sååå nervös. Nervösare än mig typ. Så jag frågade henne vad hon skulle gå och hon svarade BF. Då släppte min nervositet, lite. Haha, så jag, nervösa tjejen som heter Angelica och hon som inte kunde så bra svenska letade upp platsen vi skulle till.

Efter typ tio minuter gick alla BF-are med några mentorer till ett klassrum och hade upprop och grejer. Och vi lekte namnleken som går ut på att en säger sitt namn, sedan säger personen bredvid föregående personens namn och sitt eget osv. Och gissa vem som var sist!? JAAAAAAAAAG. Så jag fick rabbla upp alla namn och jag det var typ 30-40 stycket. Jag kunde alla utom några uttal och någon kille haha.

Sen var det lunch och jag åt med Angelica och två andra tjejer och sen när vi gick där ifrån såg vi att en i våran klass var ensam. Så jag bah: "Vill du vara med oss?" Hahaha. Men jag fick inget svar. Föörlåt om du läser det här, jag ville vara trevlig!

Min klass är typ askonstig. Det går 20-åringar där. Och jag är liksom sexton. Och sen är alla typ grupperade två och två. Rätt tråkigt faktiskt.

Frida

JAG VILL GÅ I NYTORP!

Ingen kan beskriva min nervositet nu. Skulle kanske kunna vara Sandra, haha. Jag vet ingen som ska gå i min klass och jag vet inte hur det ser ut i skolan. Jag villgå till min gamla skola med alla roliga människor!! Men nu är det som det är. Och jag måste gå om 20 minuter. Hoppas den här dagen går fort!



Frida


livet leker

Jag mår jättebra, Jag är jätteglad, Allt är abra gaalet bra!




SISTA DAGEN I FRIHET

Shit, jag börjar skolan i morgon!? Och jag vet ingen som ska gå BF. Haha Ida berätta för mig att det ska börja en massa nyblivna mammor i min klass!? Haha, jag är så nervös. Jag är mest nervös för att jag inte ska hitta. Åhh, sån ångest asså.

Jag var nyss ute med mamma på prommenad och såklart skulle det börja ösregna! Det var rätt skönt men det känns som att sommaren är över. Vilket den är menmen. Nu kan det bli höst tycker jag. Jag vill inte ha någon sommar- höstblandning när det är kallt ena sekunden och så svettas man i nästa bara för att man satt på sig jeans och tjocktröja.

Lycka till till mig i morgon!

Frida


it wouldn't change a thing!



this is the real deal


I threw my hands up in the air..



tjena hallå heej!

Jobbade från 10 - 17 i farsta centrum på sparkling Crystals, hhoooow awesome? nej men efter det var jag galet trött och kollade lite på film sen drog in till tc och var i kungsan ett tag med Jonas och hans vänneeeeeer. Det var kul tills jag var helt lost i stan .. hahaha .. men när jag skulle hem hamnade jag hos Ylva i medis och var där ett tag med Clair & Emelie. Nu är jag bara allmänt nervös inför imorrn hahaha så ska slänga mig i duschen sen packa, imorrn blire norrtälje igen!

pussheeej/Emmaa

 

 
faVoritE i rePris
kjol - Joelle
Linne - min garderob
kavaj - MQ
mini converseesss
väska - Kenneth Cole


FRIDA HÄÄÄR!

Hej hej! Vill väl bara säga att jag är levande, dock väldigt beroende av sims 2. Om min dator skulle varit bättre skulle jag spelat 24/7 men efter ca 2 timmar stängs allt ner och då försvinner det man har gjort. Haha, jag gjorde en tjej som träffade en kille och killen och tjejen blev med barn hahah. Men det försvann så jag har fått göra en ny, typiskt.

Haha, jag var på bio idag med min syrra och pappa och såg "Kommissarie Späck". Haha, pappa hade köpt någon läsk som han öppnade men någon hade skakat den. HAHAHAHAHAHA. Och jag fick skulden fast det inte var jag!? I alla fall inte medvetet. Filmen var som väntat sjukt dålig men herregud vad jag skrattade i slutet när dom sjöng "Sudda bort din sura min". Haha, jag kan inte förklara hur kul det var men jag grät och höll på att kissa på mig.

Nu ska jag spela SIMS!!!


Gammal bild!

Frida


dj got us falling in love.. again


usher featuring pitbulllllll


lördag 14 / 8

  
skjorta - cubus
kjol h&m
converse
och min tandborsteee


vill , vill , vill, nu nu nu!


jag vill vill vill vill, nu nu nu! om lite mindre än ett år sitter jag med min familj på ett plan till usa. vi sticker den 16 Juni och kommer hem den 6 Juli. GUD VAD JAG LÄNGTAR! pussheej/ Emmaa


filmtips!

PAY IT FORWARD

grym film som är ett måste att se, tack vare Irma & Johanna såg jag den och det slutade i mängder med tårar! AWESOME film, där en pojke i sjunde klass får ett skolprojekt om att förbättra världen, på sitt EGET sätt. säger bara G R Y M!




look who's back!

Hej bloggeeeeen!

Gud känns som om det var en evighet sen jag satt vid min älskade lilla laptop i mitt rosa rum! Jag har haft en grymt bra vecka i norrtälje med Johanna, Irma , Lina och hela bunten! längtar tills ajg ska dit igen.. hahah! I början hoppade jag min älskade KissMe De Gennes lite och de slutade med att de höjde upp till 1.10m utan att jag visste om det hahaha.. så jaa jag vart glad! Efter de har Kulan gått på läger och vi andra jobbat och ridit de som behövts röra på sig. Jag har även börjat rida Top Model W lite mera (kallas Toppa) och funderat på om hon vore n¨got för framtiden då hon nu redan vid fyra¨års ålder är en stjäärna! Nu ikväll had ejag tänkt dra mig in mot kungsan och träffat Jonas & Pontus men eftersom det blev rätt sent är det nog ingen idé att åka så det får bli imorrn kväll istället! Nu ska jag lägga mig och kolla på film med min älskade storasyster! Hoppas erat liv går lika bra som mitt nu , för jag kan bara säga I LOVE IT!

Och så vill jag bara skriva Grattis till världens bästa emeliepemeliepuff som fyllt år , GRATTIS LOVEU!

pussheej/Emmmaaa


KissMe De Gennes

Top Model W

finaste toppa :)


Sorry att det blev jättemycket med hästfoton nu men jag har bara haft det så jääkla bra :D!


BABYOLJA

Bild



Det här är det bästa sätter att hålla huden len och fin: Duscha som vanligt och när du duschat klart smörjer du in huden med Apotekets babyolja på fuktig hud. Ta inte för mycket bara, då blir det kletigt och jobbigt. Ett tunt lager räcker för huden kan i alla fall inte absorbera ett för tjockt lager. Ett tips är att göra detta på kvällen då det annars kan bli jobbigt att klä på sig. Sen är det bara den här babyoljan som gäller för de flesta innehåller mineraloljor vilket är lika med dåligt. Kostar 50 pix på Apoteket!

Frida


GRATTIS EMS!

Halli hallå i stugorna! Vad har ni för er? Jag har inte för mig ett piss! Skulle vart med Sandra, min man, igår men hon jobbar i skolan och där sliter hon ut sig fullständigt! Det blir ju lätt så när man äter chips till frukost, kladdkaka till lunch och baguette med nutella till middag. Och dessutom festar till det med en chokladfontän mellan varven.

Sandruttan, KOMPIS! Hihi.

Idag när jag kollade min facebook så kollade jag på vännerna under min bild. Ni vet där det visas typ fyra bilder och då var det någon snubbe som jag inte kände igen. jag klickade på honom och han var typ från Spanien och var bög. Jag vet inte vem det är och jag har inget minne av att jag har accepterat honom eller själv lagt till honom, men där var han.

Juste, idag fyller min tvilling år. Och det är inget skämt, vi är tvillingar!


Haha, när vi åkte skidor med klassen. Jag till väster och Emelie till höger för er som inte kan se skillnad.

Frida


FIXA NAGLAR OCH DRICKA TE



Frida


SHOPPING


Det jag köpte.

Frida


JAG VILL HA MAT

Hej kopissar. Här sitter jag och kollar på matprogram. Per Moberg rockar fett!  Han är ju helt sjuk i huvudet, men det gillar vi. Innan var det hon Leila, asså jag vill kunna baka som hon. Jag misslyckas alltid när det ska vara något fint hah.

Idag skulle mamma och Maria till Nacka forum och köpa kläder så jag följde med. Jag köpte lite baskläder från H&M och ett ljusrosa nagellack eftersom mitt andra är borta, och JAA, jag har kollat i hela mitt rum. Det är fräscht med ljusrosa naglar!

Nu ska jag käka kyckling med ris, om det blev som mamma hade tänkt sig.

Frida


SOV SÖTT, VAKNA BLÖTT

Nu har jag borstat tänderna och checkat garderoben och under sängen så att det inte ligger någon och lurar på mig där. Haha, jag skulle bli vettskrämd om det någon dag skulle sitta någon eller något där. När jag var liten var liten trodde jag att Tommy och Annika bodde under min säng. Kommer tyvärr inte ihåg om de var onda eller inte haha. Godnattpuss!

Frida


Jag diggar den här låten. Ledarna sjöng den som godnattsång när jag var på Fame Factory Kids för kanske fem år sedan.


ÅNGEST OCH STRESS

Jag drabbades just av ångest. Asså snart börjar man ju gymnasiet och jag ska gå Barn&Fritid i Farsta. Jag ska vara där klockan tio den nittonde artonde för upprop, så långt är jag med liksom. Men det är liksom tre andra B&F-klasser som ska komma dit och jag vet inte vilken jag tillhör haha. Gu vilken ångest och stress jag känner just nu. Och alla klasser har ju förkortningar. Kolla liksom: 10.00 BF10ABCD, IVIK10A, IVIK10B samt PRIVIK-BF (BF10E), PRIV-BF. Det är som matte, jag fattar ingenting haha. Förutom att jag inte ska gå IV. Aja, jag får väl gå hem och gräva ner mig i rabatten om jag gör bort mig.

Frida


FÖRRA HÖSTEN



Frida


STAN ÄR FULL AV VATTEN

Tjena tjena! Det är ju deppväder på hög nivå asså! Och jag har något i halsen som inte går bort, det gör inte ont utan bara är där och jag är irriterad på det. Så jag har ägnat min dag åt att sticka ett par sockor. Lagom till hösten, haha. Har en halsduk på G också om ni ville veta det, jag är grym på att sticka! Och virka. Sy däremot är ju skitsvårt. Därför syr jag aldrig på syslöjden, då skulle ju MVG vara som bortblåst. Nej, skämt å sido, nu ska jag sticka klart. Deppdepp pusspuss.

Frida











Syslöjd i Nytorp.


GODISMORGON

Hej! Emma har försvunnit så jag får väl sköta det här själv några dagar. Igår åkte jag hem till Hannis. Vi gick på prommenad, lagade mat, köpte lösgodis och tablettask haha och såg på film. "Dagispapporna". Nu ligger jag och äter godis från igår och kollar på barnprogram. Det har varit tre bra barnprogram redan! Först "Trazan och Banarne" sedan "Alla vi barn i Bullerbyn" och "Arthur". Haha, och godis är som bäst på morgonen!

Frida


off we goo!

nu sticker jag upp för en awesome vecka / några dagar i norrtälje! Kommer nog itne ha något internet däär, men får se hur jag gör! Frida ha de asbra , pusshej :) /Emmaa

movienight!

Nu är Ana och Nora här hemma hos mig, i min vita stora villa och vi ska slänga oss i soffan och gråta till älskade filmen Dear John. Den är bara underbaaaaaaaaaar, såg den på bio men ignen annan ahr sätt den. såå galet bra .

pussheej/Emmaa


todayssss


kavaj MQ
Linne H&M 'Stella McCartney Collection
Jeansshorts gueSs
convErses


JAG KOMMER DÖ

Heii!! I morse vaknade jag strax efter sju på grund av ballebyggarna. SJUU!! Seriöst, de började arbeta med balkongerna innan skolan slutade, till och med i maj om jag inte minns fel. De skulle vara klara när vi kom hem från Spanien men icke sa nicke. De hade fått fel material och information om hur balkongerna skulle byggas så det skulle dröja ett tag till. Jag har inte hört dem jobba sedan i maj och idag börjar de sopa våran uteplats och tappa metallsaker klockan sju! Jag fattar inte. Aja, efter åtta slutade de och sedan dess har jag inte sett röker av dem. Jag kan inte somna om så lätt så jag gick upp och gjorde frulle och vid tolv åkte jag med familjen till något ställe. Jag var skittrött så jag la mig på en filt i solen och halvsov. Tyvärr tycker alla kryp om att vara där just jag är så jag kunde inte sova så bra.

Haha, när jag och mamma skulle bada gick vi ner till badplatsen och jag tyckte det luktade unket avlopp. När vi badat klart såg vi skylten: "BADFÖRBUD, OTJÄNLIGT VATTEN". Jag vet inte vad det är men det kändes inte så bra efter det badet haha. Så jag vill bara säga att jag älskar er. Kom på min begravning, inga blommor, choklad vill jag ha!!

Frida


OUTFIT

Jag hade jeansshorts på mig också.

Frida


torsdag i määlis

hejsvej!

Imorse vaknade jag sist av alla runt 12-tiden och fick framdukad frukost av Inez & Rebecca för Sandra hade dragit och jobbat, hahaha in your face! nu sitter jag i mälarhöjden hemma hos Nora med Aneeeeeee och Nora har gjort mega smooothies till oss! Sen nu äre bara chilla och mysa med livet kanske slänger på lite britneyy musik! ehehhe höres!

lpussheej/Emmaa


livet är en pest


BAKA EN LITEN KAKA, ELLER BULLE

Buenas tardes! Vädret är skiiiit! Det borde vara så att man går i skolan när det är dåligt väder och dom soliga dagarna får man ledigt. I alla fall på sommaren. Det kommer säkert bli asbra väder när skolan börjar. Men sånt är livet. En glad nyhet är att mamma baker bullar. Jag var med lite och gjorde vaniljfyllning. Det är så mycket godare än kanel. Fast jag gillar kanelbullar också. Nu ska jag in i duschen, tjingpling!

Frida


denna håller mig vaken,


Taio Cruz - Dynamite


HELOOOO

Japp, då var man hemma då! Skönt! Har precis pratat med min Hanniplutt och nu kom jag på att jag borde städa mitt rum. Och att jag måste köpa zinktabletter. Det ska jag nog göra i morgon. Jag är faktiskt lite shoppingsugen. Dock vet jag inte vad jag behöver haha. Förresten, jag är enormt deppig på grund av att sommarvädret är kaputt. Jag vill ha sooool och varmt! Det enda dåliga med det är att det inte blev några blåbär typ. Fast idag kom pappa hem med 12 liter blåbär! Han hade köpt en hel back haha. Då undrar jag: Var är dom bären plockade?



Frida


kvälssmyyyyys

tjena hallå hej !
Nu ska jag och Ane springa ned och bada , i det vaackra vädret! Det regnar men vad gör det , det är fortfarande sommar!? Skriver ordentligt ikväll, I rock your world!
Pussheej/Emmaa

NÄSTAN DÖD I ALLA FALL

Hej bajskorvar. Vad har ni för er? Jag har inte för mig någonting och börjar bli riktigt rastlös, tur att jag åker hem idag! Det är mitt emellanväder och jag hatar det. Antingen ska det vara strålande sol och minst 25 grader eller så ska det spöregna hela dagen lång. Ingen mellanmjölk liksom. Det finns inget att göra här när det är mellanväder.

Jag såg en film igår om någon gubbe som hade en son som skulle söka upp honom och bla bla. Den var konstig och tråig men en sak var skitkul. Eller läskigt. Jag heter Lianna i mellannamn, är 16 år och bor i Sverige (on någon nu hade missat det). Den där gubben reste runt och frågade sine ex om dom hade några barn och en av exan sa: Yes, a doughter. Her name is Lianna, she's 16. But she is not here, she is in Sweden. Eller når sånt. Jag och min syrra bah: WHAAAT!?

Haha rörigt, jag vet, men jag är så uttråkad.



Frida


ylva sweet sixteeen

GRATTIS YLVA BERGQUIST PÅ DIN DAG!

3 augusti

morsning korsning kiisar!
Vaknade nyss och ska kanske klä på mig lite.. ehehhe.. mini ska in till stan med Amalia och Nora så får se om jag åker in dit lite senare. Idag måste jag också förbi blåsut och möta Sandra & Felix för Sandriiis har mitt bankkoort :(!
pussheej/Emmaa¨

källarsaffarrri.

tjenah hallå heej!
Kom nyss in efter att ha varit ute och badat en sväng i ekenZZZZberg . Sover här hos ane min älskade bananane ikväll och ser om vi vaknar imorrrrn, hehehehe.. paarty everyday, eller hur var det? Nej Nej nu ska vi inte skrämma upp mammsen hära vi ska lyssna lite på musik, fotografera oss med photobooothen och bara äta mass aonyttigt haha.. och undra var FRIDA TAGIT VÄÄGEN???? E DU DÖÖD???? LOVEUUUUUUU SKRIV NUUUUU.
pussheej/Emmaa.. & MINI

stand your ground






Tröja MaxMara
Jeans DKNY
Converse
(rOcKstArrr me ColAsmaK)


eeniee menieee

Hejhej!

Nu har min älskade MINIII kommit hem från serbien och jag är såå glad att se henne!! såg här såg jag ut idag förressteeen :)

pusshee`j/Emmaa


Kavaj från MQ
Linne Ralph Lauren
Kjol Joelle


klockren dag!



Hejsan!

Nu sitter jag ensam hemma hos Sandra i länna, vilket innebär PART PARTY PARTY! Haha nej faktiskt inte, Felicia och Sandra tog nyss moppen ner till trångsund för att köpa mat som vi beställt. De två körde på sushi, bara lax bitar, uuusch enligt mig så jag beställde en pizza ! Det är så det ska vara. Innan Feliciaaa kom hit så tog jag och Sandra det bara lugnt och soooftade i hängmattan med kladdkaka! Ikväll får vi se hur det blir ska förmodligen ringa Ana en sväng för hon kom hem från serbien igår! Sen nu har jag nyss pratat med Ylva så att hon kommit fram i oxford. men men nu ska jag ha ensam paaaaarty i Sandras hus, jippiiieee !

Pussheej/Emmaa





DARTS


Kom på sen att det heter dart haha, och jag vet att mitt hår är flottigt.

Frida


tell them all i know..

Shontelle - Impossible


asgrym låt , den jag lyssnar på mest just nu faktiskt! :)


update!


Har inte skrattat så mycket på länge alltså, så helt sjuka och störda filmer. Den ena blev man näst intill depp av och längtade tills den skulle ta slut medan den andra var världens b-film i säämst kvalité. säger bara HAHAHAHAHAHHHAHAHAHHAHAHA så ovääääärda att se!


Pussheej/EMmaa


RSS 2.0